Studietur til Brussel

Bli med på Folk og Forsvars studietur!
Folk og Forsvar vil i perioden 15.-17. november 2017 arrangere en studietur til Brussel, Belgia. Studieturen tar sikte på å øke kunnskapen om NATO og EU.

Programmet omfatter orienteringer på Den norske EU-delegasjonen , besøk på NATOs hovedkvarter i Brussel, og det operative hovedkvarteret ACO/SHAPE i Mons utenfor Brussel. Tentativt program  finnes her.

Deltageravgift/egenandel er på kr 4000,-, og inkluderer fly Oslo – Brussel – Oslo, transport i henhold til program, to overnattinger på enkeltrom (Hotel Metropole), samt frokost og lunsj to dager.

Gruppen vil bestå av ca 25 personer, sammensatt fra ulike organisasjoner/miljøer. Deltakergruppen settes sammen etter en kortfattet «søknad», der man forteller litt om egen bakgrunn og interesse for å delta på turen.  Søknaden sendes til post@folkogforsvar.no så snart som mulig og senest 24. oktober 2017.

Ta gjerne kontakt med Generalsekretær Monica K. Mattsson Kämpe på mkm@folkogforsvar.no om det skulle være noen spørsmål knyttet til studieturen.

Siste artikler
Bli med på Folk og Forsvars studietur! Folk og Forsvar...
Årets tredje nummer av kontaktbladet.
NY MENINGSMÅLING FRA FOLK OG FORSVAR Folk og Forsvar...
Publikasjoner
Her kan du bestille alle våre publikasjoner. Vi sender de gratis til deg. Vi betaler også porto.

Klikk på ønsket publikasjon og fyll ut vårt skjema