Studietur til USA

Folk og Forsvar arrangerer studietur til USA den 21.-29. oktober 2017

På denne studieturen besøkes Washington DC, Norfolk og New York.  I Washington DC får vi et program utarbeidet i samarbeid med den norske ambassaden, som inkluderer orienteringer i ambassaden, besøk Pentagon og en av Washingtons mange tenketankene. I Norfolk besøkes den store flåtebasen, og vi har orienteringer hos NATO Allied Command Transformation. I New York er målet FN og orienteringer hos den norske FN-delegasjonen.

Det er plass til 15 deltakere på turen. Egenandel vil være kr 19 000,-. Dette inkluderer fly t/r Oslo-New York-Oslo, fly New York-Norfolk, buss Norfolk-Washington DC, tog Washington DC-New York, enkeltrom hotell og enkelte måltider.

Interesserte bes sende en kortfattet søknad der en forteller litt om egen bakgrunn og interesse for turen til generalsekretær Monica Mattsson Kämpe,  mkm@folkogforsvar.no så snart som mulig og innen 24.juli.

 

Felles for alle Folk og Forsvars turer er:

- Det er begrenset antall plasser, og deltakergruppen settes sammen etter en kortfattet «søknad», der man forteller litt om egen bakgrunn og interesse for å delta på turen

- Studieturene er subsidiert, men det betales en egenandel som varierer fra tur til tur.

- Alle deltakere må beherske engelsk, og det forventes aktiv deltakelse i diskusjoner og spørsmålsrunder. Hele programmet må følges.

- Alle deltakere må sørge for egen reiseforsikring, samt at gyldig pass foreligger minst 6 uker før avreise, av hensyn til adgangskontroll i internasjonale organisasjoner. Enkelte turer krever visum, nærmere informasjon om dette kommer når deltakergruppen er sammensatt.

- Noen av turene kan være strevsomme, så deltakerne må være av normalt god helse/fysisk form for reisen. Dette innebærer bl.a. å håndtere egen bagasje, kunne gå til fots mellom møtene og tåle tidvis lange dager. Brukes medisin, bør det tas med ekstra doser, i tilfelle flyforsinkelser.

Siste artikler
Folk og Forsvar arrangerer studietur til USA den 21.-29....
Folk og Forsvar har publisert et nytt temahefte om...
Årets andre nummer av kontaktbladet.  
Publikasjoner
Her kan du bestille alle våre publikasjoner. Vi sender de gratis til deg. Vi betaler også porto.

Klikk på ønsket publikasjon og fyll ut vårt skjema