Personvernerklæring

Når du bruker www.folkogforsvar.no, gir du oss i Folk og Forsvar tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler, som nesten alle andre nettsider, slik at vi kan lage en bedre nettside for deg. Informasjons-
kapslene eller cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du bruker nettsteder.

Pop-up-vindu

Vi setter en informasjonskapsel om du velger å lukke et pop-up-vindu på nettsiden. Denne informasjonskapselen inneholder data om når du valgte å lukke vinduet sist slik at vinduet ikke vises på nytt før et gitt antall dager.

Avvise og slette informasjonskapsler

Dersom du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og avvise disse ved å endre innstillingene i nettleseren.

Webanalyse

Vi i Folk og Forsvar bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Dette er en viktig del av arbeidet med å lage en best mulig nettside for brukerne våre. Vi får informasjon om blant annet hvilke sider som er mest besøkt, hvilke nettsider brukerne kommer fra, hvor lenge besøket varer og hvilke nettlesere brukerne har.

Vi anonymiserer alle ip-adresser og ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Personopplysninger

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi person-
opplysninger. Grunnlaget for å lagre og behandle opplysningene er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Person-
opplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Dine rettigheter

Du har rett til vite hva som lagres om deg og du har rett til å bli glemt. Ønsker du oversikt over lagrede personopplysinger eller ønsker at disse skal slettes så kan du kontakte oss på post@folkogforsvar.no.

Skjemaer

Når du fyller ut et skjema for å bestille materiale lagrer vi personopplysningene du legger igjen i skjemaet. Opplysningene vi henter inn blir brukt til håndtering av ordre, eventuelle bytter/
reklamasjoner og bokføring. Vi lagrer ikke sensitive opplysninger som personnummer, kortinformasjon eller kredittinformasjon. Du kan når som helst be oss fjerne deg fra denne listen.

Skjemaer som blir sendt inn via nettsiden blir lagret i 12 måneder.

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.