Studietur til Brussel

30. januar – 2. februar 2023

Lyst til å lære mer om NATO og europeisk sikkerhetspolitikk? Bli med Folk og Forsvar på studietur til Brussel i Belgia den 30. januar – 2. februar 2023.

Programmet inkluderer bl.a. besøk og orienteringer på NATO-hovedkvarteret, Den norske EU-delegasjonen og ACOO/SHAPE.  Det blir også et besøk på de historiske slagmarkene ved Waterloo. Programmet er fortsatt under utarbeidelse, så flere detaljer vil komme etter hvert.

Det betales en egenandel på kr 4 500,-. Denne inkluderer fly t/r Oslo-Brussel, buss t/r Brussel-Mons-Waterloo, tre netter på enkeltrom i sentralt hotell og enkelte måltider (3 frokost, samt lunsj på torsdag).
Avreise vil være fra Gardermoen Lufthavn mandag 30. januar med retur fra Brussel torsdag 02. februar.

Gruppen vil bestå av 25 personer, sammensatt fra ulike organisasjoner/fagmiljøer/embeter. Vi tar imot påmelding så langt plassene rekker, dog med sikte på å få en variert sammensetning av gruppen.

Det er fint om det sendes inn en kort beskrivelse av hver søker, med litt om egen bakgrunn og interesse for turen. Alle deltakere må beherske engelsk, og ønske å delta aktivt i diskusjons- og spørsmålsrunder.

Påmelding sendes til Anne Marie Kvamme,

post@folkogforsvar.no så snart som mulig

og senest 15. desember.

Nærmere informasjon om studieturen vil bli sendt til den enkelte deltager. Alle deltakere må gjennom en enkel sikkerhetsklarering i forbindelse med besøket på NATO HQ.

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.