Studietur til Wien 2022

Bli med Folk og Forsvar på studietur til Wien i Østerrike den 4. – 7. desember og lær mer om OSSE, internasjonalt samarbeid og sikkerhetspolitikk!

Hofburg Wien, Michaelerplatz. Foto: SchiDD/ CC BY-SA 4.0

Lyst til å ta et dypdykk i det spennende arbeidet til Organisasjonen for Sikkerhet og Samarbeid i Europas (OSSE)? Som den største sikkerhetsorganisasjonen i Europa, med sine 57 deltakerland (deriblant Russland), er OSSE en mangesidig organisasjon. Feltarbeidet er en viktig del av OSSEs aktivitet. Den 31. mars 2022 var OSSE blant de siste internasjonale organisasjonene som forlot Øst-Ukraina. Da hadde organisasjonen vært til stede i området med sine observatører helt siden 2014.

Bli med Folk og Forsvar på studietur til Wien i Østerrike den 4. – 7. desember og lær mer om OSSE, internasjonalt samarbeid og sikkerhetspolitikk! Programmet inkluderer bl.a. besøk og orienteringer på OSSE-delegasjonen og Den norske ambassaden. Programmet er fortsatt under utarbeidelse, så flere detaljer vil komme. I tillegg til det faglige programmet vil du oppleve Wien i vinterskrud, og det vil kunne bli tid til et besøk på byens berømte julemarked.

Det betales en egenandel på kr 4 500,-. Dette inkluderer fly t/r Oslo-Wien, tre netter på enkeltrom på sentralt hotell og enkelte måltider.

Gruppen vil bestå av rundt 15 personer, sammensatt fra ulike organisasjoner/fagmiljøer/embeter. Interesserte bes sende en kortfattet søknad der en forteller litt om egen bakgrunn og interesse for turen til generalsekretær Monica Mattsson Kämpe, mkm@folkogforsvar.no så snart som mulig og innen 27. oktober.

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.