Anerkjennelse fra Forsvarssjefen

I anledning frivillighetens år har Folk og Forsvar mottatt en hyggelig hilsen fra Forsvaret, v/Forsvarssjef Eirik Kristoffersen.

Foto: Folk og Forsvar

Blant Folk og Forsvars medlemsorganisasjoner finnes en betydelig andel ildsjeler, som legger ned adskillige årsverk på frivillig arbeid. I denne sammenheng løftes særlig de frivillige veteranorganisasjonene fram. Vi er stolte over å ha dere i Folk og Forsvar-familien!

Vi håper også at den innsatsen vi legger ned i å fortelle skoleungdom om bakgrunnen for ulike konflikter og rollen til de internasjonale organisasjonene, som FN, NATO, OSSE og EU vil kunne gjøre det lettere for de yngste å forstå bakgrunnen for veteraners og veteranfamiliers innsats.

Folk og Forsvar stiller også gjerne med foredragsholder på samlinger og møter i foreninger, og samarbeider gjerne om seminarer og konferanser.

I følgebrevet fra Forsvarets Veteraninspektør Morten Henriksen oppsummeres det godt – i år skal man feire Norges viktigste lagarbeid! Folk og Forsvar er takknemlig for å bli anerkjent som en del av dette.

Folk og Forsvars medlemsorganisasjoner:

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.