Blått land

Velkommen til Sentrumsregionen!
Dette er spillsiden for Blått land

Styreform: Demokrati

Ressurser:

  • Helse og Velferd: 5
  • Forsvar: 3
  • Økonomi og infrastruktur: 5

Bakgrunn Blått land

Blått land har lenge vært kjent som et fyrtårn for teknologi og innovasjon. Landet har investert tungt i utdanning og forskning, noe som har resultert i en blomstrende økonomi drevet av avansert teknologi og tjenester. Med en velfungerende helsesektor og en høyt utdannet befolkning, har Blått land fokusert på å forbedre livskvaliteten for sine borgere. Deres forsvar er sterkt innen cyberteknologi, noe som gir dem robust beskyttelse mot digitale trusler. Deres fokus på teknologiske fremskritt, har derimot ført til en reduksjon av det tradisjonelle forsvaret.  

Kun for deres øyne

Grensene til både Oransje og Grønn er ustabile på grunn av konflikten mellom disse landene, og dere frykter for stabiliteten i eget land. På grunn av nedrustningen av forsvaret, er dere ikke i stand til å forsvare dere dersom konflikten mellom Oransje og Grønn skulle skride over deres grenser.
Dere kan velge å mekle mellom de, inngå en allianse med en av de, eller inngå en allianse med et annet land som skal støtte dere militært i tilfelle angrep.
Dere mener det er helt naturlig at den ubebodde øya i Sentrumsregionen skal tilhøre dere, grunnet deres geografiske nærhet til øya. Motivasjonen for å slå kloa i øyen er oljen.

Her kan dere finne informasjon om de andre land i regionen:

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.