Oransje land

Velkommen til Sentrumsregionen
Dette er spillsiden for Oransje land

Dere skal spille Oransje land, hvor deres oppgave å styre landet på en best mulig måte gjennom hendelsene som oppstår. Målet er at Oransje land skal ha utviklet seg positivt når spillet er slutt.
Det vil bli vanskelig, og situasjonen kan utvikle seg svært raskt!

Styreform: Diktatur

Ressurser

  • Helse og velferd: 1
  • Forsvar: 5
  • Økonomi og infrastruktur: 1

Totalt: 7

Bakgrunn Oransje land

Oransje land er et diktatur med en meget sterk leder og et autokratisk regime som prioriterer militær styrke og tungindustri. Landet har kun et minimum av nødvendige tjenester innen utdanning og helsevesen, og befolkningen lider under et presset helsevesen og ineffektiv økonomi. Det er ingen ytringsfrihet, pressefrihet eller religionsfrihet, og personer fra opposisjonen fengsles uten rettssak. Det ryktes at landet har atomvåpen.
Tidligere omfattet Oransje land også det som i dag er Grønt land, men de grønne fikk sin selvstendighet for noen år siden.

Kun for deres øyne:

Dere HAR funnet olje. Problemet er at dere ikke har mulighet for å få eksportert oljen da dere ikke har tilgang til havet.
Etter at grønt fikk sin selvstendighet, er det en oransje minoritet som bor i Grønt land. Dere opplever at disse blir diskriminert. For et sterkt diktatur er det uakseptabelt å ignorere dette uten å handle.

Her kan dere finne informasjon om de andre land i regionen:

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.