Studietur Brussel

Utsiktsbilde over Brussel
Foto: Jean-Pol Grandmont/Wikimedia Commons (CC BY 3.0).

Bli med til Europas sikkerhetspolitiske hovedstad! Viktige organisasjoner som NATO og EU har sine hovedkvarter her. Du vil få et unikt innblikk i hvordan disse organisasjonene jobber og hvilke aktuelle utfordringer de står overfor.

Program

Studieturen til Brussel går over tre dager. Turen inkluderer et besøk i Den norske EU-delegasjonen, der vi får orienteringer om EUs utvikling på det utenriks-, forsvars- og sikkerhetspolitiske felt. Vi besøker også NATOs operative hovedkvarter ACO (SHAPE) som ligger i byen Mons, og NATOs hovedkvarter i Brussel. På hovedkvarteret får vi foredrag om aktuelle sikkerhetspolitiske tema fra den norske delegasjonen og alliansens ulike eksperter.

Når kan jeg melde meg på?

Studieturer annonseres på vår nettside, Facebook-side og i vårt nyhetsbrev.

Ta kontakt med oss på post@folkogforsvar.no eller tlf 22 98 83 60 om du har spørsmål

Praktisk informasjon

Studieturen til Brussel krever en enkel sikkerhetsklarering for besøket på NATO. Deltakerne innkvarteres på et hotell sentralt plassert i Brussel, og flyr ordinære rutefly t/r Oslo.

Gruppen består vanligvis av ca 20 personer fra forskjellige relevante miljøer. 

Påmelding

Når neste studietur settes opp, vil dette annonseres på Folk og Forsvars nettside, i vårt nyhetsbrev og på vår Facebook-side, samt via invitasjon til våre medlemsorganisasjoner.

For nærmere opplysninger, ta gjerne kontakt med oss på tlf 22 98 83 60 eller post@folkogforsvar.no.

Reisebrev

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.