Studietur Wien

Tre OSSE-bannere henger foran et flott gammelt bygg
OSSEs hovedkvarter i Wien. Foto: OSCE/Mikhail Evstafiev (CC BY-ND 4.0).

Bli med til sentrum av Europa, hvor både OSSE og ulike FN-organisasjoner har sitt hovedsete! Studieturen gir både et innblikk internasjonalt sikkerhetspolitisk samarbeid, samt europeisk politikk.

Program

I Wien omfatter programmet orienteringer på både Den norske OSSE-delegasjonen og Den norske ambassaden, og besøk og foredrag på OSSEs hovedkvarter i Hofburg. Vi legger også turen innom FNs hovedkvarter i byen.

På denne studieturen legges det ofte inn besøk til andre byer i nærheten, slik som Bratislava og Budapest. Her besøkes gjerne de norske ambassadene, og deltakerne får et innblikk i landenes politikk og historie, samt Norges bilaterale forhold til dem.

Når kan jeg melde meg på?

Studieturer annonseres på vår nettside, Facebook-side og i vårt nyhetsbrev.

Ta kontakt med oss på post@folkogforsvar.no eller tlf 22 98 83 60 om du har spørsmål

Praktisk informasjon

Gruppen består vanligvis av ca. 12 personer. Deltakerne innkvarteres på enkeltrom i sentralt plassert hotell(er) i Wien og eventuelt andre byer som besøkes. Transport mellom byene foregår med buss og/eller båt.

Når neste studietur settes opp, vil dette annonseres i nyhetsbrev og på vår Facebook-side, samt via invitasjon til våre medlemsorganisasjoner. For nærmere opplysninger, ta gjerne kontakt med oss på tlf 22 98 83 60 eller post@folkogforsvar.no.

Reisebrev fra tidligere turer

Meld deg på nyhetsbrev

Vil du få med deg siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev.